Tisdagen den 29 Juni.


Ännu en varm dag. Det var varmt redan på morgonen och blåste nästan ingenting.

Har sovit riktigt gott i natt med renbäddat i sängen. Tillbringade förmiddagen inne i svalkan. En sköterska från kirurgen ringde och följde upp åtgärden av mina åderbråck på baksidan av smalbenen. Hon frågade om jag hade haft ont efter behandlingen men jag har inte kännt någonting. Så var det klaart.

Fick levererat hundmat till dörren. Magnussons Petfood. Ska skicka efter till Missan också när hennes mat är slut. Det är svensktillverkat. Chanel åt detta i sitt förra hem. Fick några kort skickade till mig från hennes förra matte. Andra pris och hederspris i valpgrupp. Då var hon 6 månader. En meriterad vovve.

Nu har jag väl varit duktig, matte?

Missan kom in och vilade upp sig i sin piedestal en stund. Chanel och jag tog en liten promenad. Det är en tryckande hetta i dag. I morgon ska det bli svalare, tack och lov. Förhoppningsvis så kan det komma lite regn också. Men då får vi ha tur.

Måste ha lite koll på ekorrträden.
Nu är det varmt.
Hon kommer in med jämna mellanrum och svalkar sig.

Min väninna ringde och frågade om jag ville ha besök. Hon hade varit och badat men kände inte för att åka hem. Jag satte på kaffet och tinade några bullar. Dukade i skydd av häcken. Där var ganska lagom temperatur. Vi satt där i flera timmar och pratade en massa.

Min skugghörna. Ska låta bord och stol bli kvar där.

Vet inte hur jag ska göra med mat i dag? Fick två bullar över vid fikat. Misstänker att jag äter dem till kvällsmat. Får vara mer noga med mat i morgon.

Tror det blir lite fotboll efter Allsång På Skansen. Det börjar ju närma sig finalen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *