Söndagen den 25 Juli.


Lyckades inte hålla mig vaken till klockan 24.00 igår. Vaknade redan klockn sju. Gick upp och såg lite på TV innan frukosten.

Satt sedan i sovrummet och kollade på Paddan. Chanel satt i mitt knä och tittade ut genom fönstret. Plötsligt så blev det fart på henne. Hon började pipa och hoppade ner, sprang till dörrarna och ville promt ut. Jag kikade ut genom fönstret med såg inget märkvärdigt. Undrar vad hon såg. Hon lät hela tiden och for fram och tilllbaka. Någonting var det.

Jag gjorde mig i ordning och så gick vi ut. Hon nosade och ville iväg. Blev inte klok på vad hon sett. Hon lugnade ner sig efter ett tag och vi gick vår vanliga runda.

Har sett lite på TV i dag. Satte mig sedan under markisen i skuggan och åt upp den andra blåbärspajen med marsansås och kaffe till. Flyttade sedan till skuggan vid häcken. Där var skönare.

Chanel bar varit ute på tomten och skött sig. Inte sprungit iväg. Orvar har fått jobba lite i dag. Gräset växer inte men ogräset har blivit långt.

Var inne och tittade till grannens blommor och tomter. Chanel är så duktig och stannar på vår tomt under tiden jag är där inne.

Jag gav henne en halv baguette från i fredags för att se vad hon skulle göra med den. Hon började med att äta på den men sedan gick hon ner i skogen och grävde ner resten. Hon ser så rolig ut när hon har brödet i munnen och kikar sig omkring för att hitta ett bra ställe att gräva.

Blev lite hungrig men hade ingen lust att laga någon mat så jag gjorde mig ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Drack porlande vatten till. Hittade en bunke med blåbär i kylen. Hade glömt bort den. Hällde på lite grädde och åt upp. Smakade smaskens. Nu är blåbären slut som jag fick av grannen i fredags.

Hoppas nu att det regnar lite i morgon. Lämnade en dyna ut på altanen. Kanske det hjälper lite.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *