Onsdagen den 28 Juli.

Vaknade till sol men under dagen så kom det en del moln. Det är väldigt kvalmigt ute. Jag är van att radion är på hela dagarna men nu är det för tråkigt med all sport.

Tyckte det var färre mygg i skogen i morse, konstigt. Missan är ute som vanligt. Tror inte hon blev ormbiten i går. Det var bara huvudet som var skadat på ormen så hon tog i rätt ände. Men frågan är hur det går nästa gång?

Efter förmiddagspromenaden med Chanel så kom Missan in. Jag stängde köksdörren så hon fick vara inne medan jag åkte iväg med husbilen till INGO. De ska höja bränslepriset den 1:a augusti och det var inte mycket diesel kvar efter min senaste tur till Motala.

Ställde på den och drog ur elsladden. Är så rädd att jag ska glömma detta. Har en scarf bunden runt ratten för att komma ihåg. Det gick i 53,75 liter och kostade 890,64 kr. Läste på Google att de höjer dieseln med 6,75 kr/litern. I dag betalade jag 16,57 kr. Hutlösa priser men vad göra. Vill man köra så måste det till bränsle. Corollan tankade jag häromdagen så den är nästan full.

Nu ska jag bara komma ihåg att ställa av husbilen i morgon också. Det ska nog gå bra.

Åt upp resten av jordgubbarna från igår. Vispade grädden lite. Gott. Sparade lite vispad grädde. Tänkte göra en god fisksås. Tog upp den frysta fjällrödingen jag tillagade härom veckan. Men såg sedan att det låg två grillade revben i en påse i kylen. Det fanns även lite potatissallad. Så det blev dagens mål.

Gick ut på tomten en stund och busade med Chanel. Missan dök upp direkt och ville vara med. Men något bus från henne blev det inte.

Har pratat med en kär vän från Piteå på Face Time. Det var ett tag sedan vi pratade. Vi är i samma läge i livet och det känns bra att prata om det. Kramar till dig!

Plötsligt började det att regna och mullra lite. Det kom en rejäl skur men efter någon timma så sken solen.

I kväll så får jag leta efter något att se på i SVTPlay eller CMore.

En bild från Skillinge. Undrar vad de letar efter?

juli 28, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply