Torsdagen den 29 Juli.

Först av allt så ställde jag av husbilen med appen. Bra gjort!

Sedan fortsatte jag som vanligt med kissrunda och frukost. Kollade om något hänt på FB och Husbilsklubben.se.

Chanel pockade så det blev en liten runda. Hon spanar i träden efter ekrorrar. I morse så såg hon en och även under denna promenad. Tänk att det är så spännande.

Det blåser så mycket att Ölandsfärjan är inställd. Även färjetrafiken till Gotland berörs. Här märks det bara lite. Vinden kommer från väst och då bor jag i lä.

Åt ett par knäckebröd innan jag börjad jobba. Började att skapa lite ordning i husbilens garage. Packade upp det uppblåsbara tältet. Uj, vad tungt det var hela 27 kg. Hoppas jag får användning av det i Spanien. Hämtade Chanel som varit inne så hon fick följa med ut i husbilen. Började leta efter var jag skulle ändra ljudnivån på Danne, min vägvisare i GPS:n. Fattar inte hur det är upplagt. Jag har ju ändrat från den tyska damen till Danne tidigare. Tog till och med fram manualen som Bertil skrev ut till den förra navigatorn. Det är ju en lika dan men nyare. Till slut så hittade jag Danne och höjde ljudet lite. Vet fortfarande inte hur det gick till? Hittade lite fler saker att ställa in.

Försökte sedan ge mig på att knappa in koordinater till flera ställplatser på väg till Bolnuevo. Tänk att jag lyckades denna gången. Hoppas nu bara att det blev rätt. Har flera platser som ska in i navigatorn men det tar jag en annangång.

Dörren fick stå öppen och Missan kom och gjorde oss sällskap. Hon började vråla för det var tomt i matskålen. Till slut fick jag fylla på lite så det blev tyst. Chanel fick en bit att tugga på. Måste vara rättvist.

Det hade mulnat på och det kom en liten regnskur. Men det blev inte långvarigt. Gick in till grannen och vattnade blommorna inne i deras kuvös. Utanför gick Missan och vrålade. Vilken katt? Hon är för rolig. När vi går på stigen i skogen bakom tomten så jamar hon också när hon inte hinner med. 🐈‍⬛
I kväll så åt jag upp fjällrödingen som bakats i ugnen föra veckan. Till den kokte jag potatis och gjorde en god sås med grädden från i förrgår. Det var meningen att fisken skulle räcka två gånger men jag åt upp allt. Smakade riktigt gott.

En återblick från FB. Bertil och Axel träffades under vår promenad.

Bertil och Anni står bredvid Axel och Puck i Kråkrumsbacken. Det var 2017.

juli 29, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply