Onsdagen den 15 September.

Det blev sent igår för jag hittade en bra film att se på ”Drottning Shebas pärlor” med Helena Bergström. Har sett den tidigare men väl värd att se om. Sov sött hela natten.

Var lite stel när jag tog mig ur sängen men det gick över. Klockan tio så gick vi iväg med våra hundar, Anna och jag. I dag så försvann Chanel och var borta en stund. Vet inte vart hon tog vägen men plötsligt dök hon upp igen.

Tog igen mig lite när vi kom hem. Fortsatte sedan med stuvningen av husbilen. Ett par tomtar fick plats under sängen. En del har tomtar på loftet men jag har mina under sängen.

Pratade lite med grannen i dag. Hon undrade när jag ska ge mig iväg. De är ju mina husvakter. Om inget oförutsett händers så hoppas jag starta på torsdag nästa vecka.

Blev så sugen på kebab i dag. Ringde till Kebabköket och beställde en Mexikansk kebab. Hade tio minuter på mig att hämta den. Tog det extra försiktigt på vägen dit för polisen har fartkontroller i Oskarshamn. Körde lika lugnt på hemvägen.

Det var ingen folksamling precis.
Var sugen på en stor stark till men det blev vatten.

Nu ska jag titta på avsnittet av Över Atlanten som sändes i går.

september 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply