Lördagen den 2 Oktober.


Det var varmt i natt. Vaknade och satte på AC en stund. Somnade om. Sen vaknade jag lite över sex och då satte jag på radion. Det är bra musik mellan sex och sju både på lördag och söndag.

Gick upp vid åtta. Då var det ljust ute. Promenerade till bageriet och köpte painrich.

Chanel tyckte om att gå på muren.

Åt frukost inne för jag hade inte tagit ut möblerna. Det gjorde ont i mig att äta smulig pairich inne men nöden har ingen lag.

Hade bestämt med Willy att åka och köpa plast till tomten. Vi åkte iväg vid tio men butiken var stängd. Stannade till på Lidl och handlade på hemvägen. Nu klarar jag mig ett bra tag.

När jag kom hem så lade jag ut en matta och ställde bord och stolar på. Får vänta med den gröna plastmattan till söndag. Tog ut mattorna i husbilen och sopade golvet. Fyllde på kattsand. När jag var klar så åt jag den sista Mannafruttin.

Bestämde mig för att veva ut markisen och förankra den i marken. Sen kände jag mig ganska nöjd.

Tillfälligt klar.

Missan ville gå ut. Hon är väldigt försiktig och springer in när hon tycker något är läskigt. Hon får inte gå in under bilen. Eftersom det var nystädat inne så passade hon på att rulla sig i gruset.

Mycket att titta på.

tog en kort promenad med Chanel. Det är varmt så det lämpar sig inte för långa promenader. Gick sedan till poolen. Där satt Monika och vi badade. Tog in en drink med Campari och jos. Gott med mycket is i.

Satt ute lite när jag kom hem. Chanel är riktigt sval att ta på när AC varit på. Nu låg hon i solen.

Blev lite sömnig i ögat och lade mig på sängen en stund. Men det blev inte länge, var ju bortbjuden till kvällen. Tog en promenad med Chanel till stranden.

Oj, vad vågorna kommer snabbt.
Så mycket vatten.

Sedan var det dags att gå till Monika. Där satt Willy redan till bords. Vi blev bjudna på korvgryta som smakade alldeles förträffligt gott. Vin och rutknäcke till. Vi lät oss väl smaka.

Satte oss sedan ute på Monikas altan. På andra sidan höll ett oar kattungar på att busa. Chanel var alldeles fascinerad av dem.

Två kattungar hos grannen.

Det dök upp flera bekanta som fick lite vin. Vi hade verkligen en trevlig kväll. Nu känns det som om jag börjat leva igen, äntligen. Det var ett bra drag att köra hela vägen hit.

Vi blev sittande tills klockan blev nio. Då gick jag en lite kisserunda innan vi gick in i husbilen, Chanel och jag.

Efter att ha kollat runt lite på FB så skrev jag detta. Nu är jag jättetrött. Ska ligga ovanpå i natt och bara ha ett badlakan på mig. Somnar säkert ifrån ”Da Capo”.2 svar till “Lördagen den 2 Oktober.”

  1. Hej! Vad skönt att resan ner gick bra👍 Vi lättar om två veckor mot Villajoyosa. Det verkar som att du trivs gott. Hälsa Monika från oss! Vi kanske rör på oss i vinter så vi kanske ses. Kram Kirsi & Dan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *