Måndagen den 4 September.


I går kväll så tömde jag först toan och sedan gick jag och duschade. Gick sedan den sista kisserundan med Chanel. Satt sedan i lugn och ro med paddan och lyssnade på radion. Men sen började det blåsa och inte lite heller. Det sög i ordentligt i markisen. Så jag gick ut och det gjorde alla andra också. Markisen ville lyfta fast den satt förankrad i marken. Jag höll i markisen och vågade inte släppa taget. Inte lätt att hålla ner markisen och veva in den samtidigt.

De svenska grannarna mitt över jobbade med sin markis. Jag bad att de skulle hjälpa mig när deras markis var inne. På så sätt fick jag in markisen. Sedan så började det regna också. Plockade ihop möblerna och placerade dem mot bordet.

Lättad gick jag in och gjorde mig i ordning för sängen. Då vräkte regnet ner och när jag lagt mig så kom en åsksmäll men bara en. Vilken kväll.

En jobbar dag i dag. Började med en promenad med Chanel före frukosten. Hade bestämt med Willy att åka och köpa plastmatta att klä tomten med. Så vi åkte iväg och handlade den. Satte sedan igång med att klä marken. Och sedan började vi klä in tomten med kompostgaller. Vi höll på hel dagen med en liten rast för en öl och macka. Men lite över tre så var vi klara. Då gick vi till poolen. Där satt Monika, Willy och jag i baren men det var bara jag som hoppade i poolen. Gissa om det var skönt med ett dopp och jos i glaset.

Gick sedan hem och släppte ut Chanel på tomten. Missan fick fortfarande ha sele och snöre efter sig. Hon var mycket tuffare ni med galler runt tomten. Hon kollade runt ordentligt. Skönt att det är klart.

Vad sysslar ni med där ute.
Det här blev bra.
Bra utsikt här.
Chanel gillar solen.
Saknas blommor.

Jag satt länge och tittade på resultatet av vårt jobb. Härligt att det var klart.

Vid sju gick Willy, jag och Monika till Kinesen och åt mat. Smaskigt och mycket. Vi satt där och tjatade rätt länge. Vad vi har det trevligt vi tre.

Klockan var bortåt tio innan jag kom hem. Då blev det en lite kisserunda och sedN vevDe jag in markisen. Nu kan jag sova lungt i natt. Känner mig riktigt trött.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *