Torsdagen den 7 Oktober.

En mycket intensiv dag. Efter promenad och frukost så började jag att stuva om i garaget. Tog ut cykeln och planerade för att luckan inne i tältet inte skulle gå att öppna. Bosse kom förbi och undrade om jag ville h hjälp med tältet. Ja, svarade jag när du har tid. Vi kan göra det nu sa han.

Så vi satte igång att resa tältet. Lite bökigt att få i taket i markisens spår men det gick. Sen pumpade vi och vips så stod tältet där. Större än jag förväntat mig. Tack så mycket snälla Bosse.

Lite senare så kom Willy och hjälpte mig med att lägga in presenning och tältmatta. Det tog sin lilla tid. Då hade solen kommit till tältsidan och det blev svettigt att jobba. När vi var klara så lämnade vi allt stök och gick till poolen för att bada. Där satt ett helt gäng. Det var verkligen skönt att svalka sig i vattnet.

Härligt!

När vi var klara med badet så gick jag hem och plockade undan allt vi stökat till. Det blev göörbra med tältet. Fortfarande var det varmt men inne i husbilen var det svalt för där gick AC.

Klockan gick och det var dags för mig att duscha inför kvällens poker. Tog en tur med Chanel till stranden först. Var lika varm som före duschen. Bytte om och var klar för att stråla samman hos Monika för pokern.

Jag har aldrig spelat poker om pengar förut men lärde mig snabbt. Inga stora pengar utan 10-centare. Uj, vad roligt det var. Vi var fem damer som trivdes tillsammans. Jag hade lite tur och gick hem med 13 fler 10-centare än när jag kom. Dessutom hade Monika bjudit på sin paradrätt, korvgryta. Den är så god.

Fem glada damer. Lånat kort.
När jag låg som bäst till.

Som vanligt hade jag glömt att tända inne i husbilen när jag gick iväg. Så det var kolsvart att ta sig in. Blev väl emottagen av mina köra sambos.

Tog med Chanel på kvällsrundan. Nu sitter jag här och skriver detta. Ögonen känns trötta. Blir till att krypa till kojs.

oktober 7, 2021 · Anitha · One Comment
Posted in: Spanien 2021 - 2022

One Response

  1. Dan Olsson - oktober 7, 2021

    Det låter helt underbart! Vi åker nästa söndag!

Leave a Reply