Lördagen den 16 Oktober.

Vilken härlig morgonpromenad i soluppgången.

Efter den fina vyn så smakade det gott med frukost ute i skuggan. Sedan satte jag igång med att justera det andra hörnet på tältet. Blev nöjd med resultatet men det var jobbigt. Nu börjar jag bli klar.

Min granne Åke hjälpte mig med att klistra på loggan till husbilsklubben.se. Men nu syntes det hur skitig bilen var när det var rent runt märket. Satte igång med att tvätta bakdelen. Och nu kan man spegla sig i glansen.

Satte mig sedan med ett glas vatten i skuggan och tog det lugnt. Monika kom förbi när hon var på väg till Pedro, handlaren. Willy kom med korvbröd. Vi planerade vad vi skulle ha med till strandpartyt.

Jag rastade Chanel, för hon fick inte följa med, sedan drog jag ner säckkärran med stolar och ett litet bord samt matsäck till stranden. Där var det redan en halv cirkel med folk. Vi satt ihop Monika, Willy och jag. Några hade grillar med som vi fick lägga våra korvar på. Satt sedan och mumsade på korv med bröd.

På den mannens grill blev våra korvar grillade.
Mina vänner Willy och Monika.
Nya vänner till vänster om mig.
Vi bor nästan grannar med våra bilar.
Ca 32 personer.
Naturligtvis så berättades det roliga historier. Den ena värre än den andra.

Det blev varmt i solen och jag väntade på att få bada. Till slut så frågade jag om ingen mer än jag ville hoppa i havet. Jag fick sällskap med flera andra i vattnet. Satt ett tag till i trevligt sällskap. Saknade bara musiken.

Gick upp till mina djur som fått vara hemma. Chanel inne i husbilen med AC och Missan var ute. Jag plockade undan det jag haft med mig och hällde upp ett stort glas vatten. Lade mig i en vilstol och vilade.

Monika ringde och ville att vi skulle gå ut och äta. Willy kom förbi medan jag pratade med Monika och vi bestämde att träffas halv sju för att gå till Collonia.

Willy hjälpte mig att sätta upp min kristallkrona i tältet. Det blev riktigt bra. Kort kommer.

Klockan hade rusat iväg och jag fick bråttom att rasta Chanel. Det satt fortfarande folk kvar i sanden där vi grillat. De hade svårt att slita sig från vänner.

Jag hade tänkt duscha av mig saltvattnet men det hann jag inte. Fick blaska av mig lite i husbilen. Träffade sedan mina vänner för att äta lite. Monika och jag åt Fish and ships men Willy tog något annat. Det smakade gott men vi orkade inte äta upp allt.

Fish and ships.
Kommer inte ihåg vad det hette.
Här är damen som kan snapsa.

Mätta och belåtna gick vi hem. Missan som varit ute mötte mig och Chanel släppte jag ut.

Nör jag lite senare kissade Chanel på parkeringen så sprang Missan med. Då går det undan.

Nu ska jag locka in Missan och gå till sängs.

oktober 16, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply