Onsdagen den 20 Oktober.

Det blåste tidigt i morse. Låg i sängen och hörde hur det tog i ordentligt emellanåt. När jag kom ut så hade tältet säckat ihop lite. Klockan var lite över åtta och Chanel behövde sin morgonpromenad och det var prio nr ett.

Detta mötte mig i morse.

Hemkommen från promenaden så satte jag igång med att pumpa in mer luft i kanalerna. Det var lite knepigt med anslutningen till pumpen. Men med lite hjälp av en granne så ordnade det sig. Nu är tältet stabilt igen.

Sedan blev det frukost inne i tältet. Blåsten avtog och solen kom fram. Allt blev som vanligt igen. Jag har tänkt på detta med min reseförsäkring. Den jag har nu genom Caravan Club varar bara i 90 dagar och jag kommer att stanna längre. Försökte först få tag i min kontaktman på CC försäkringen men där var det bara upptaget. Ringde tre andra försäkringsbolag och priser varierade mycket. Men bestämde mig för att bolag så nu är jag försäkrad till den 15 mars. Skönt att slippa oroa mig för den delen.

Monika kom förbi på väg till Pedro för att handla lite. Sedan tog itu med att sätta ihop min klocka som fick sig ett bad i går. Först ville den inte gå men efter att ha tagit bort batteriet och satt dit det igen så behagade den åter gå. Jag tycker om min klocka och är glad för att den kan pryda min handled igen.

Dax för en promenad med Chanel igen. Willy satt hos Lasse ovh Eva så jag sällade mig hos dem på återvägen. Blev bjuden på lite jos.

Ett par knäckebröd innan det var tid för poolen. Missan låg i husvagnen så hon fick bli kvar där ihop med Chanel med AC på.

Där i poolbaren satt ett glatt gäng. Jag beställde min mellanstora öl, vilket killen bakom disken känner till nu, och satte mig hos de andra svenskarna. Poolen hägrade och vi hoppade i.

Monika och jag i poolen.

Vi satt i baren och snackade. Det blev ett bad till innan jag gick hem. Släppte ut två frusna kompisar och delade två apelsiner i klyftor som jag åt.

Satt och funderade på vad jag skulle äta. Hade ett paket med sex hamburgare i kylen som behövde stekas. Willy kom förbi och undrade vad jag skulle äta, om vi skulle äta ute? Men jag föreslog att han skulle äta hos mig så jag blev av med mina hamburgare. vi bestämde så.

Jag tog först en runda med Chanel sedan skalade jag potatis och kokte innan jag började steka burgarna. Stekte sedan på den kokta potatisen. Synd att jag inte hade några lökar men det gick ändå.

Willy som tagit en promenad kom lagom tills maten var klar. Vi öppnade en flaska rött vin som vi drack till. Det var skönt att sitta ute och äta.

Till slut så hamnade vi inne i tältet. Där blev vi sittande och pratade tills klockan blev halv tio. Vi har så mycket att prata om.

Nu så sitter jag här och skriver lite. Ska locka in Missan innan jag går en sista runda med Chanel.

oktober 20, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply