Torsdagen den 21 Oktober.

Gick upp lite efter åtta för promenaden med Chanel. Solen är på väg upp men det är fortfarande varmt på mornarna. När vi kommer tillbaka till vår plats på campingen så har jag solen i ögonen sista biten.

Efter frukosten så diskade jag efter middagen från igår. Har inte haft så mycket disk sedan jag kom hit. Men vi var ju två som åt. Och på vällen är det så mörkt vid min diskbänk ute att disken fick vänta tills i dag.

Sopade den gröna mattan fri från löv och bär från träden. Tittade i ytterkrukan till den gula blomman och det ramlade ner fyra stora larver på marken. Fy, så äckliga. De åkte genast i soporna. Undrar hur många fler som gömmer sig där. Glömde ta kort på larverna.

Blomman är fin men fy för larver.

Satte mig sedan ute och kollade av vad som händer på paddan. Både Chanel och Missan vandrar mellan sol och skugga. Jag föredrar skuggan. Tycker jag blir brun fastän jag inte solar.

Fick finbesök i dag. Jane och Rune kom förbi och ville se hur jag bor. Fick inte bjuda på något för de var på väg någonstans.

Till lunch i dag så åt jag en knäckebröd med pannbiff på. Gott. Sedan var det dax för poolhäng. Vi var ett glatt gäng som hade trevligt. Några badade men inte alla. Tror det är ca 20 grader i poolen men det är varmare i havet.

Det ryktas att det ska bli busväder i morgon så jag tätade lite mellan tältet och husbilen. Får se hur det går om det kommer regn och åska. Det kommer att blåsa lite extra också.

Eftersom jag skulle och spela poker i kväll så gjorde jag mig lite fin. Det blev en sväng till duschen. En promenad med Chanel innan jag gick till Monika. Bottnade med två apelsiner.

I kväll så bjöd Rose-Marie på löksoppa med tilltugg. Verkligen gott. Dricka får vi stå för själva. Nästa gång ska jag stå för trakteringen. Men vi är alltid hos Monika, där vi kan prata ostört.

Koncentration vid första given.

Jag förstår inte att jag har sån tur i poker. Får oftast bra kort. Nästan lite pinsamt att vinna. I kväll så gick jag hem med 82 st 10 centare i vinst.

Högen till höger började jag med men sedan fylldes det på.
Där börjar det växa.
Litet träd.

Vi håller på i tre timmar, sedan går Chanel och jag hem. Chanel har en det katter att kolla in från uteplatsen ihop med Hugo. Sedan ligger hon så fint på golvet bredvid min stoll emellanåt.

Min härliga sambo.

Missan väntade på oss när vi kom hem efter en liten omväg för att Chanel skulle kissa. Sedan blev det tid för att skriva dagens inlägg. Satte på P4Plus under tiden. Det är ju sport på radio Kalmar.

Snart är det dags för sängen. Undrar hur det blir med ovädret de varnat för i natt och i morgon.

oktober 21, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply