Fredagen den 29 Oktober.


Det blir lite sovmorgon nu när det ljusnar lite senare. Gick iväg vid halv nio. Nu behövs tröja om nmornarna. Det var mulet ute.

När jag kom hem så tvättade jag lite handtvätt. Blev svettig i går när tältet justerades. Sedan så blev det frukost inne i tältet. Jag har ont i hela kroppen efter jobbet med flyttande av grejer och spikande av förankring av tältet. Visste inte att jag använde så många muskler.

Satt mest med korsord och lite läsning i Hemmets Journal. Fick ett meddelande att en ugn hade varit med i en Aldi reklamblad.. De skulle åka förbi och se om det fanns någon kvar till mig. Men tyvärr så var alla ugnarna slut. Jag har ju Lotta och Rolfs till låns så länge. Gjorde rent på botten där det var lite fett som bränt fast. Fick bort nästan alltihopa.

Monika ringde och vi kom överens om att gå till poolen i dag. Eva skulle dit och simma lite. Jag tog en tur med Chanel på stranden. Där blåste det kyligt. Tröjan behövdes.inga badande i dag.

Gick sedan iväg och duschade. På vög tillbaka så hade himlen skiftat färg från grå till blå. Bara lite skyar kvar. Sa till Eva att jag skulle till poolen i alla fall men kanske inte bada. Ringde till Monika och uppdaterade henne. Hon var först tveksam men ändrade sig och kom hon också.

Det var skönt i poolbaren och jag beställde en mellan som vanligt. Vädret inbjöd inte till något bad i dag men vi blev fem runt bordet som hade trevligt. Det var bara Eva som simmade runt i poolen. Den är kall nu.

Klockan blev mycket innan jag kom hem. Släppte ut Chanel från den kylda husbilen. Missan låg i en av stolarna inne i tältet.

I kväll skulle Monika, Willy, Eva och lasse följa med till Fasion och äta. Vi träffades på min gata och gjorde sällskap dit.

Vi satt inne för det verkade lite kyligt att sitta ute. Tyvärr för restaurangen så var vi de enda gäste4na i kväll. Men vi åt en alldeles underbar meny. Alla var så glade och belåtna när vi gick hemåt. Monika åkte på sin trehjuling.

En alldeles underbar kväll.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *