Onsdagen den 24 November.


En månad kvar till julafton. Vad tiden rusar iväg. Som vanligt startade vi, Chanel och jag, dagen med morgonrundan. Hade täckjackan på. Åt frukost inne.

Klockan nio började Qigongen. I dag var vi några fler än sist. Jag gillar det men har svårt för att tänka kinesiskt. Det var kallt i början men vi blev varma efter hand.

Vi var två som delade en Taxi in till vårdcentralen. Nu slapp vi att stå i kö. Det gick fort att få våra sprutor. En i varje arm. Covid och sösongsinfluensan. Inget sittande i en kvart hör inte. Ut när man var klar in med nästa. Fick ett stämplat papper som vi ska byta ut mot ett intyg om två veckor.

Min kompis som leder qigongen behövde en ny radio med CD spelare så vi gav oss ut på jakt efter en sådan. Hittade en ganska snabbt. Fortsatte sedan mot hamnen där vi satte oss till bords. Vi åt räkor i vitlök och drack vatten till. Gott. Tog vägen förbi kinaboden på väg till bussen. Köpte batterier till radion och( lite annat. Kom med bussen som gick tio över ett.

Gott.
Det var inte många gäster.

En mycket trevlig utflykt. Nytta med nöje. Chanel blev glad när jag kom hem. Vi tog en tur till stranden. Missan låg i tältet när jag kom hem. Satte mig sedan i tältet och bara tog det lugnt. Skönt att bara vara.

Tog sedan itu med att julpynta lite på staketet. Lite tidigt kanske men på söndag är det första Advent.

Visste inte vad jag skulle äta till kvällen. Men kokte lite te och bredda två smörgåsar med ost och kaviar på. Det fick bli kvällsmålet.

Får vara lite sparsam med mitt surfande så att det räcker månaden ut. Lyssnar på radion. Den engelskspråkiga kanalen. Bra musik och trevliga programledare. Men lite TV ska jag se.

Vädret har varit lite tjurigt några dagar nu. Kallt och regn. Bestämde mig för att gå och duscha. Varmt och skönt i duschen. Tog på min mysdress som jag köpte innan jag åkte hemifrån.

Det var allt för i dag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *