Torsdagen den 25 November.


Kändes som om jag hade lite feber i morse. Försökte ta tempen men batteriet var slut. Gick vår runda i alla fall. Har man hund så har man.

Tog en Alvedon när jag kom hem och lade mig en stund. Är lite öm i armarna där de stack mig igår. Efter en stund så gick jag upp och gjorde frukost. Satt inne och åt den. Har haft värmen på i natt men bara på 16 grader. Stänger av den när jag går upp.

Lade mig en stund till efter att ha öppnat upp så solen kunde värma bilen. Det blir fort varmt då. Fick besök och besked om att pokern är flyttad till i morgon. Lite senare så ställdes den in helt den här veckan.

Cyklade iväg till Esters trädgård och köpte några blommor som jag dekorerat med ute. Kommer bilder senare.

Blev sugen på ärtsoppa med fläsk när någon nämnde detta. Willy kom förbi och jag frågade om han ville äta soppan med mig. Men det ville han inte. Då får jag äta ärtsoppa i morgon också men det är inga problem. Ärtsoppa är gott.

Har pyntat lite mer ute till julen men inte tänt julstjärnan än. Den ska jag tända i morgon. En ljusslinga i häcken mellan mig och grannen lyser upp. Fick en ny granne i dag. En man från Österrike. Tror han åker ensam. Han hälsar trevligt. Undrar hur länge han stannar?

Innan det blev dags att gå in i husbilen tog jag en promenad med Chanel. Det ör så fint när solen är på väg att gå ner.

Jag var inte ensam om att ta kort på solnedgången.

Tände slingan fram i husbilen. Blev lite mysigare.

Julen närmar sig.

Vet inte om jag ska titta på TV i kväll eller inte. Måste spara på surfen. Är fortfarande lite vissen. Ska kanske ta en Alvedon tills jag går i säng.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *