Måndagen den 29 November.


När vi, Chanel och jag gick vår morgonrunda så brusade havet och vågorna skummade men i Ramblan var det spegelblankt.

Molnen speglade sig i vattnet.
Har aldrig sett vattnet så spegelblankt hör förut.
På håll syns tomatodlingarnas plast.

Efter frukosten så var det dags för Linedance. Det två första var sådana jag dansat förut och de kommer jag ihåg. Men nästa dans var det så många turer i att jag inte hängde med. Försökte ett tag men gav upp. Har svårt att motivera mig att traggla in dessa turer. Får se hur jag gör nästa måndag.

Det har varit en ljuvlig dag i dag. Lagom varmt och så gott som vindstilla vid husbilen. Nere vid stranden blåste det lite. Det ör stor skillnad var man har sin plats här på campingen. Satt ute i min solhörna och löste korsord. Fick flytta in i halvskugga för solen värmer verkligen.

Himlen var så blå. Tittade upp och trädet som står vid min husbil har många bär kvar som ska trilla ner på biltaket. Tyvärr så sitter det en massa småfåglar på träden och släpper sina små skitar på bilen. Undrar hur den ser ut på taket. Fronten klarar jag av att göra ren men taket?

Undrar vad det är flr träd?
Det finns många sådana träd på campingen. Chanel tycker om att sitta i knät.

Har löst korsord och slumrat i stolen en del i dag. Åt ett par knäckebröd till lunch. Ett med kokt ägg och kaviar på. Den sista stekta korven i kylen slank också ner. Drack mousserande vatten till.

Fick ett samtal från Piteå. Hon var ledsen i dag. Jag vet hur det är, vi har ju gått igenom samma trauma. Men det brukar hjälpa att prata bort en stund. KRAMAR till dig! ❤️❤️❤️

Satt sedan inne i tältet och använde det sista av duktyget till min lilla svank-kudde. den blev söt. När jag satt och sydde så låg Chanel under bordet och Missan i den andra stolen. Plötsligt så ljöd en kraftig smäll. Tror att det var ett av planen som hållit på att flyga över vattnet hela dagen. Det ligger en bas i Cartagena, kanske därifrån. Troligen gick ett av planen genom ljudvallen. Chanel blev med ens orolig. Hon tänkte hoppa upp i mitt knä men bordet var i vägen. Jag låtsades som ingenting. Det gjorde Missan också. Efter en stund så lugnade Chanel ner sig men hade koll.

Kanske detta som bangade?

I morse så funderade jag på om jag skulle köra en tvättmaskin. Men bäddade sängen och tänkte skjuta på det. Men framåt kvällen så ändrade jag mig och plockade ihop allt som behövde tvättas och laddade en maskin. Under tiden den tvättade så gick jag hem och bäddade rent i sängen.

När jag plockade ur maskinen så vek jag ihop allt ordentligt för jag tänker hänga det ute i morgon efter promenaden.

Nu ska jag äta några kex med apelsinmarmelad på. Har hällt upp lite mousserande vatten i ett glas. Gott. Lite TV också.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *