Tisdagen den 30 November.

I morse var det inte spegelblankt i Ramblan. Det kändes lite varmare ute men vet inte om det var det.

När jag kom hem så hängde jag tvätten från i går. Den låg så fint ihopvikt i IKEA kassen. sedan gjorde jag frukost. Satt inne och åt. Missade gympan, attans också.

Solen har skinit hela dagen. Knappast något moln som skymt solen. Tvätten torkade snabbt och jag plockade ner den eftersom. Tog en promenad med Chanel. Gick förbi några nytillkomna svenskar. Kul att träffa dem igen.

Fick besök, först av Willy och sedan två kära vänner till. De var bara på blixtvisit alla tre. När jag blev själv igen så satte jag mig ute i solen och löste korsord.

Mina nya grannar från Närke anlände och de jobbade ordentligt. Blev trött av att bara titta på. En granne bjöd sina vänner på våfflor och jag ska nog ta med mig smet och våffeljärn till ett annat år. Nu får jag nöja mig med doften.

Jag gjorde mig ett par knäckebröd med ost på. Drack en öl till. Då gick några vänner förbi på väg till poolbaren. De sa att det satt många svenskar där, så jag hängde på. Alla borden var ihopsatta och jag räknade till 23 personer. Där satt vi i solen och hade trevligt. Själva poolen är stängd och baren håller nog bara öppet veckan ut.

Många trevliga människor där.

Tyvärr så kom solen bakom huset och det blev lite kyligt. Jag gick hem till mina sambos. Satte mig i solhörnan en stund. Där var solen framme ett tag till. Men till slut så försvann den bakom träd och husbilar.

Gick in i tältet. Där var det fortfarande varmt. De flyger med planen i dag också och plötsligt så gick ett plan genom ljudvallen och det small ordentligt. Chanel tycker inte om det. Missan reagerar inte lika mycket.

Det började mörkna på så jag lockade in Missan, gick en liten runda med Chanel. Sedan gjorde jag mig en ägg och kaviarmacka som jag åt med en mugg te till.

I morgon är det December.

november 30, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply