Onsdagen den 1 December.


Nu har jag varit här i Bolnuevo i två månader. Tänk vad tiden går.

En skön morgonpromenad i morse. Sedan frukost inne i husbilen. Därefter så var det Qigong med Hillevi. I dag var vi inte så många men det gick bra ändå.

När jag kom hem så frostade jag ur kylskåpet. Dörren har varit dåligt stängd och det har bildats is på kylelementen. Med hårtorken så tog det ca 10 minuter innan alla matvaror var på plats igen.

Gick sedan iväg för att duscha. Skönt med en varm dusch. Passade på att klippa håret ca 2 cm. Bara att samla ihop håret i en tofs framför näsan och klippa. Fort och bra!

När jag plockade ut ur frysen så hittade jag två bullar och en muffins. Dessa värmde jag i ugnen och åt till kaffet ute i solhörnan.

Smakade jättegott.

Mina nya svenska grannar jobbar på med att installera sig. Jobbigt att se dem arbeta så. Det smittade lite. Jag gjorde iordning två hinkar med vatten och började göra rent tältets fönster. Hann inte riktigt färdigt för några svenskar gick förbi på väg till poolbaren. Så jag släppte allt och följde med. I dag var vi färre svenskar vid bordet men hade lika trevligt ändå.

Ingen hade gjort något med tältfönstren medan jag var iväg så jag fick fortsätta. Gjorde rent fönstren på förarhytten också. Får se hur länge det varar innan fåglarna skitar ner igen. Såg att jag måste putsa tältfönstren invändigt också.

Fick besök av en go vän som läst bloggen i går. Han kom med ett våffeljärn som jag fick låna. Tack snälla! Nu ska det bli våfflor framöver.

Det började bli kallt ute och jag stängde till tältdörren men då fick jag besök. När jag åkte hemifrån så trodde jag inte att jag skulle få lust att baka här nere. Men lusten har kommit. Ringde till bekanta som skulle köra ner hit och bad att de skulle köpa med bakpulver och vaniljsocker. Nu fick jag leveransen plus en batteriladdare från IKEA. Glömde ta med laddare. Tack snälla för detta. Vi satt och pratade en stund. Länge sedan vi sågs. Det måste varit i februari 2019 innan vi körde hem från Spanien.

Blev riktigt hungrig och när jag rastat Chanel så satte jag in en lasagne i ugnen. Hade bytt om till mysdress för det var kallt. Tänkte bara äta halva lasagnen men den gick ner hela. Var visst hungrig.

Det var en liten lasagne.

Skulle ätit inne men eftersom ugnen finns i tältet så tände jag kaminen och då blev det så skönt i tältet, så jag satte mig där och åt.

Kaminen värmer gott.

Klockan har hunnit bli halv åtta och dags att stänga av kaminen och gå in i husbilen.

Tänk på detta ni som stressar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *