Lördagen den 4 December.


Ännu en ljuvlig sommardag. Det är kyligt på morgonen och kvällen men däremellan så har vi svensk toppensommar.

Tände kaminen i tältet efter morgonpromenaden och åt frukosten där. Löste sedan Melodikrysset. Gjorde sedan cykeln i ordning för en tur till Puerto de Mazarrón.

Gick först till Aldi där jag köpte en brödrost jag sett i annonsbladet. Köpte en jultröja i grönt. Glömde att jag skulle köpa en söt julmugg i lila med en isbjörn på.

Gick sedan till djuraffären och köpte kattmat till Missan. Ett par julfärgade tuggben till Chanel följde med.

Nör jag kom hem så hade jag fått nya grannar tvärs över gatan. Ett par svenskar som jag bott grannar med för många år sedan.

Gick en sväng med Chanel sedan var det dags för poolhäng i baren. Det hade sagts att det var sista dagen den var öppen men det stämmer inte. De ska ha den baren öppen hela vintern eftersom baren inomhus inte kommer att öppna. Nu får vi gå till baren på dagtid i stället för kvällen. Vi satt och pratade lite och kom på att det var dags för ett strandparty. Det har bara varit ett strandparty sedan vi kom hit och nu var det dags. Jag tog på mig att skriva en inbjudan på FB. På tisdag klocka 13.00 samlas vi på stranden med valfritt tilltugg och dricka. De som har grillar tar med dessa. Vi brukar ha trevligt med ”roliga” historier mm.

Strandpartyt i oktober.

Jag hann bara hem från poolen så kom en pokerkompis som bor tvärs över gatan och bjöd mig på kvällsmat. En underbart god fläskfilé med grädde och lingon som lagats i ugn. Avslutade med kaffe. Tack snälla för detta.

När jag först gick dit så hängde Missan med. Hon envisades med att gå in i deras tält så jag fick lura med henne till vår min husbil och stänga in henne där. Inte meningen att hon ska hå in i andras tält. Däremot fick Chanel komma med när det blev dags för kaffe. Vi sa inget till Missan.

Nu sitter jag och skriver lite här och samtidigt så konverserar jag med granntjejen hemma i Oskarshamn på messenger. Vi kommer så bra överens, saknar henne. Men om ca tre månader är jag hemma igen.

Så såg himlen ut när Chanel och jag var ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *