Söndagen den 5 December.

Andra Advent 2021.

En stilla morgon men soluppgång under morgonpromenaden. Sedan var det dags för frukost. När jag skulle koka äggen så tog gasolen slut. Skit också. Gick ut i tältet och kokte äggen på elplattan. När jag sedan skulle koka tevatten så fungerar inte min gamla kaffepanna på induktionshäll. Tog då äggvattnet till tet. Gick bra det också. Det blir så varmt och gott i tältet med kaminen på.

Får köpa två desserter till på Lidl till 3:e och 4:e advent.
Missan uppskattar också kaminen.

När jag var klar med frukost och disk så gick jag till receptionen och bytte gasolflaska. Det kostar 16,50€? Billigt mot i Sverige. När jag sedan skulle koppla in slangen på flaskan så strulade det för mig. Fick be min snälla granne om hjälp. Det var inte helt enkelt för honom heller. Men till slut så fick vi ihop det. Nu har jag gasol ett tag framöver. Konstigt att den inte tog slut i natt, gasolen alltså.

Tog hand om mina blommor lite. Gödning i vattnet en gång i veckan. Gick iväg och tog en dusch. Skönt. Åt upp ett par biffar som legat i kylen. Det var några som gick iväg till poolbaren och jag gick dit också. Satt där ett tag och pratade och hade trevligt. Det kom fler och fler. Vi byggde på med bord och stolar. Svenskar ska alltid sitta vid långbord. Undrar varför?

Jag gick hem och släppte ut Chanel. Missan var ute. Satte mig i min solhörna en stund och löste korsord. Men solen dalade och det blev kallt. Gick in i tältet som var varmt av solen. Satte på kaminen efter en stund.

Blev lite hungrig. Gjorde i ordning en pizza med extra allt. Drack en öl till. Satt inne i tältet med kaminen tänd och åt.

Andra Adventsmiddag.

Skulle gå en sväng med Chanel. Ropade på Missan för jag tänkte lura in henne i husbilen men hon kom inte. Så vi gick iväg utan att hon hängde på.

När vi kom hem så ropade jag på Missan igen men ingen katt kom. Ropade ”fisk” och plötsligt så slinker hon in genom husbilsdörren. Alltså var hon precis utanför och hörde mig hela tiden.

Stängde igen dörren och satte på värm3n inne i bilen. Såg ett par program på TV som jag följer. Sedan lyssnade jag på radion.

december 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply