Torsdagen den 13 Januari.


I dag ska julen ut om man nu inte redan har städat ut den som jag gjort. Började dagen med en promenad i snålblåst. Det var kallt om öronen.

Solen har försvunnit bland molnen.

Den ena morgonen är den andra lik för det mesta. Så i morse var den enda olikheten att jag kokte tre ägg. Åt det ena till frukosten och sparade de andra att äta i halvor två kommande frukostar.

Gick runt med den lilla dammsugaren inne i husbilen och tältet. Det blir en hel del hundhår för Chanel fäller nu. Sen har jag inte gjort så mycket mer i dag ön promenader med Chanel. Får låsa in Missan i husbilen så att hon inte följer med oss.

Åt en paj som jag köpt på Merkadona. Den var väl ingen höjdare precis men nu har jag testat i alla fall.

Det mulnade på där solen befann sig men himlen var blå åt andra hållet. Temperaturen har hållit sig runt 15 grader i skuggan. Solen har tittat fram emellanåt och då värmer den riktigt skönt.

I kväll så spelade vi fem damer poker igen efter helguppehållet. Det gick inget vidare för mig men roligt har vi.

När jag kom hem så överföll Chanel mig. Hon blir så glad. Det var kallt i husbilen. Jag hade glömt att sätta på värmen. Men det blir fort varmt när väl värmen startas. Var ganska hungrig så jag gjorde mig ett par kanelknäcke. Smakade gott.

Sedan var det dags att gå en sista runda med Chanel i kylan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *