Lördagen den 15 Januari.

Ingen sol i morse. Blåste kallt om öronen.

Tänkte sitta inne och äta frukost i dag men när jag skulle värma tevatten så tog gasen slut. Fick använda elplattan i tältet. Det var fortfarande varmt i husbilen så jag satt inne och åt frukost.

Gick sedan och bytte gasoltub i receptionen. Såg att jag bytte den 27/12 förra gången. Det har gått åt gasol den här månaden. När jag bytt gasoltub så gick jag och duschade.

Sedan försökte jag ansluta gasoltuben till husbilen men jag är inte tillräckligt stark. Fick be grannen i dag också.

Hann precis bli klar till Melodikrysset som i dag hade nya programledare. De skötte sig bra tycker jag.

I dag så var det ärtsoppeträff på gatan nedanför min. Vi var elva personer som åt gul ärtsoppa, grönsoppa och pannkakor till efterrätt. Punch serverades också. Solen var framme och värmde oss tills träden stod i vägen. En mycket trevlig eftermiddag. Jag bröt upp efter fyra timmar för att gå hem till mina sambor. Den ena behövde gå ut och kissa men Missan hade sin kisselåda inne. Tyvärr så hade jag vänt ingången till kattoan mot väggen men det hade gått bra ändå.

Såg att gänget satt kvar ute men jag gjorde mina sambos sällskap. Hade ju varit ifrån dem flera timmar och ville nu vara hos dem resten av kvällen.

I kväll är det Stjärnorna på slottet och det blir kul att se. Skönt med gasol igen som håller värmen under natten. Sätter termostatet på 16 grader när jag lägger mig. Tycker det är en bra temperatur att sova i. Men på kvällen står det på 20 grader.

januari 15, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply