Söndagen den 16 Januari.

I går kväll när jag skulle sätta på värmen inne i husbilen så kom det ingen gas. Kollade spisen och där var det också stopp. Vad göra. Jag kollade inne i gasolluckan. Inget veck på slangen. Kollade på panelen och där var det felmeddelande. Bestämde mig för att jag behövde hjälp med detta. Gick iväg på gatan och hittade folk som jag kände i ett förtält. Tre män kom med mig och satte igång med felsök. Bytte till den svenska tuben och då fungerade det. Bytte tillbaks till den spanska och då fungerade det. Jag var nöjd men skulle gärna vilja vet vad felet var. Men huvudsaken att jag hade värme under natten.

I morse så lyste toalampan igen. Så efter morgonpromenaden med Chanel så gick jag och tömde den. Tyckte inte det var så länge sedan jag tömde men kollade mina anteckningar. Det var 10 dagar sedan. Så nu ska jg tömma den varje måndag, har jag bestämt.

Det var lite kallt i morse men under dagen så blev det varmt och skönt. Den lilla vinden som var i morse drog bort och det var lugnt under dagen. Chanel och jag har varit på stranden några gånger under dagen sedan har jag suttit i min solhörna och läst. Drack kaffe med muffins och kakor. En härlig dag i solen med andra ord.

Planerade ett tag att gå till MARMOY och äta ihop med en vän men det blev inte av. Så jag åt en korv och ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Chanel och Missan blev glada för sällskapet.

Chanel tycker om att blöta tassarna.

januari 16, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply