Måndagen den 17 Januari.


Det var bara ca 7 grader i natt. Kallt när vi gick morgonpromenaden, Chanel och jag. Satt jte i det kaminvärmda tältet och åt frukost.

Solen värmde upp dagen och när min väninna och jag cyklade till LIDL för att handla så var det varmare. när vi kom ut från affären såg jag två från campingen som åkt bil till LIDL och bad dem köra hem våra varor. Det gjorde de gärna. Så vi trampade vidare till Merkadona och handlade lite till. Sista stoppet var djuraffären där jag köpte hundmat. I dag så fick vi mycket handlat tack vare hemkörningen av vännerna.

Det var skönt att sätta sig i solhörnan och äta lite. Pratade med flera svenskar som gick förbi? När Chanel och jag gick på vår eftermiddagspromenad så blev jag inbjuden på en GT hos några grannar. Vi var ett glatt gäng som satt där och hade roligt. Solen hade börjat dala och kylan trängde på. Missan sprang omkring på gatan utanför. Chanel fick vara hemma på tomten.

Det blev snack om att gå till kinesen och äta och jag hängde med. Gick hem och stängde in mina sambos och satte på värmen i husbilen. Tände upp lite belysning för det hade börjat bli mörkt.

Mina matkompisar.

Tiden går fort när man har roligt och vi kom inte hem förrän bortåt elva. En snabb kisserunda med Chanel och sedan hopp i säng. Husbilen som var kall när jag gick iväg var varm när jag kom hem. God natt gott folk.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *