Fredagen den 28 Januari.

I morse hann jag nästan före solen.

Det går fort.

I dag har jag jobbat. Först frukost, sedan dusch innan jag cyklade iväg för att leta en ledig tvättmaskin. Det var många som tänkt som jag. Fick vänta 17 minuter på en maskin. Då ställer man kassen med smutstvätt bredvid maskinen sen åker man hem och väntar. Tog med en bok när jag cyklade iväg efter en kvart. Fick vänta lite innan maskinen var färdig. Det kom en man och plockade ur sin rena tvätt och jag stoppade in min mindre rena.

Cyklade hem och väntade ca en halv timma innan jag cyklade tillbaka men fick vänta lite till när jag var framme vid maskinen. Cyklade hem och hängde upp tvätten för att torka.

Bra att ha stor tomt.
Bakgården blev också full.

När det var klart så gick Chanel och jag en liten tur på stranden innan jag cyklade till Puerto de Mazarrón. Köpte Front Line till Chanel mot fästingbett i djuraffären. En lite silvertjur att klistra på bilen i kinabutiken sedan handlade jag lite på Merkadona innan jag cyklade hem igen.

Tvätten var torr så det var bara att vika ihop den och bädda sängen. Ska bli skönt att krypa ner i de nytvättade lakanen i kväll. Rostade ett par brödskivor och drack en öl till.

Det satt ett stort gäng vid poolbaren men jag ville inte lämna Chanel och Missan ensamma igen. De blir så glada när jag kommer hem och hade inte hjärta att lämna dem.

Dags igen för en kisserunda med Chanel. Fick besök och en förfrågan om att gå ut och äta. Det är klart att jag hängde med på det.

Tog en snabb cykeltur till Pedro och köpte clementiner och tomater. Han har så fina sådana. Såg en liten bit av den goda osten med blått omslag i ostdisken, köpte den också. Sedan satte jag batteriet på laddning och täckte cykeln med regnskydd/sandskydd när jag kom hem.

Klockan halv sju gick vi till kinesen. De har förnyat lite med klädsel på stolarna. Samma gamla stolar under.

Jag åt Gambas med Taisås.
Min mat tog slut. Gissa vem som fick Doggy Bag med hem.

Vi hann hem till mig klockan åtta och såg På spåret. Sedan såg jag på Carina Bergfeldt. Efter en tur med Chanel så ska jag lägga mig i min rena säng. Synd bara att madrassen är hemsk hård. Ska byta ut madrassen när jag kommer hem till Sverige. Har två bäddmadrasser nu men det hjälper inte mycket.

januari 28, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply