Lördagen den 29 Januari.

Såg solen gå upp i morse också. Såg ut som igår. Tog därför inget kort. Solen kommer inte till tältet förrän till middagen. Därför har jag kaminen tänd när jag äter frukost.

Gick in i husbilen och löste Melodikrysset. Där värmer solen genom framrutan.

Missan tycker om att ligga framför kaminen.
Hon ligger gärna i framrutan också.

När krysset var färdiglöst så pratade jag på messinger med min vän från Piteå. Sedan var det meningen att jag skulle få skjuts till Röda huset för att handla men det blev inte så. I stället så pysslade jag med mina fina blommor och sopade den gröna mattan från löv och annat skräp.

Satte mig sedan i min sköna solhörna i kjol och linne. I dag var det till och med varmt i skuggan. Även nere på stranden var det skönt. Gjorde mig lite kaffe och gjorde en bakelse av färdigköpt våffla med sylt och grädde på.

Lite senare gick det förbi några svenskar som var på väg till poolbaren så jag hängde på. Där satt redan flera svenskar och njöt av det fina vädret.

Blev sittande där ett bra tag.

Men jag bröt upp och gick hem till mina sambos som varit inne i husbilen. De blev glada att komma ut i solen igen. Jag lockade in Missan i bilen igen och tog med Chanel till stranden. Missan blev glad när vi kom tillbaka och släppte ut henne igen.

Då hade solen försvunnit bakom träden men det var fortfarande skönt ute men jag plockade in dynorna från solhörnan. Gjorde sedan en inventering i skåpen i tältet. Nu vet jag vad som finns där.

Sedan gick vi in i husbilen och stängde dörren. Såg lite på TV. Har nu gott om GB eftersom jag inte sett så mycket på TV den sista tiden. Får ju nya GB nästa månad.

Har nu sett Stjärnorna på slottet. Har aldrig varit särskilt förtjust i kvällens värd och inte har jag ändrat inställning efter i kväll.

januari 29, 2022 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

2 Responses

  1. Lena Nordin - januari 30, 2022

    Hej, nej jag tycker inte om honom heller. Jag förstår inte varför han ska vara med överallt, tex Diggiloo, Lotta på Liseberg mfl. Han är inte det minsta rolig bara pinsam. Tack för en väldigt trevlig blogg, ha det bra, kram.

  2. Anitha - januari 30, 2022

    Roligt att du tycker om min blogg.

Leave a Reply