Söndagen den 1 Maj.


Först så ska jag gratulera May på namnsdagen. Du har ju namnsdag hela månaden. GRATTIS!

Tog mig upp ur sängen lite före halv nio. Åt frukost efter kisserundan med Chanel med Missan i släptåg.

I går så bestämde jag mig för att åka till hundrastgården i stadsparken i dag. Så strax före tio så åkte Chanel och jag dit. Vi var inte så många i dag vilket var bra. Vi har inte varit där på över ett halvår. I höstas så löpte Chanel och sedan så åkte vi till Spanien. När vi kom hem så började Chanel löpa men nu så var det dags.

Vi var 7 tvåbeningar och 10 fyrfotade.

Chanel har inte så mycket utbyte av umgänget med hundarna hon föredrar de tvåbeniga. Men jag tror att det är bra för henne att vi är där.

Jag parkerar på Lidels parkering och gick in dit för att handla innan jag körde hem. Hade tänkt att sitta ute på altanen och fika. Men vädret som varit så fint när vi var i rastgården med sol och vindstilla hade ändrats. När vi kom hem så var solen borta så jag satte mig i soffan. Tittade på en berättelse om Playboy och hur det gått till där. Fruktansvärda berättelser. Allt detta har gått mig helt förbi. Har inget minne av att det har rapporterats om detta tidigare. Dessa maktgalna karlar som utnyttjad tjejer.

I kväll så åt jag matjessill, potatis, créme fraice, rivna morötter och rödlök. Hittade ingen gräslök på Lidl och kände inte för att köra till Maxi.

Lyssnade på manskören från Lund.

Nu ska jag se på Mästarnas Mästare. Barnmorskan i East End har jag redan sett på play.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *