Tisdagen den 3 Maj.

Det blev sent i går kväll för jag såg på en serie i fyra delar på CMore. Jag har sett den förut men kom inte ihåg mycket. Klockan blev halv tolv innan jag kom i säng.

Jag gick inte upp förrän halv nio i morse som kompensation. Kokte ägg till frukost. Det var väldigt små ägg så jag kokte tre stycken. Åt bara ett till frukosten. Tänkte att jag skulle ha ägg på en macka till kvällen. Har ju ätit lagad mat flera dagar i rad nu så i kväll kan jag fuska lite.

Solen har skinit hela dagen och i trädgården har det inte blåst så mycket. Hämtade in badkappan från husbilen och stoppade den i tvättmaskinen ihop med plychklänningen. Hängde sedan ut dem på torkvindan. Letade fram varningstriangeln i husbilen. Den måste finnas där vid besiktningen i morgon. Den var där jag trodde.

Monika från Piteå ringde och vi pratade en lång stund. Alltid lika roligt att prata med dig, Monika.

Har suttit ute på altanen nästan hela dagen. Ringde till en vän i Svensbyn. Pratade med henne ett bra tag också. Lika roligt att prata med dig också. Önskar att det inte är så långt till norra Sverige. Har många vänner där uppe. Skulle gärna hälsa på dem. Nu kommer de inte till Spanien i vinter så vet inte när jag träffar dem igen. Men vem vet, kanske det blir en tur norröver i framtiden.

I dag så kom de nya sim-korten. Jag börjar bli bra på att byta simkort i paddan och routern nu. Får ringa Telenor i morgon så de stänger ner de gamla.

Har gått en liten promenad med Chanel så hon kan göra nr 2 för hon vill inte göra detta på tomten, knasfia.

Går förbi detta fina blommande träd på vår promenad.
Nu ska badkappan ut till husbilen igen och klänningen ska hänga på dörrkroken. Den har jag på mig när Chanel och jag går bakom tomten på morgonen.
En gul matta framför köksdörren.
Pärlhyacinter och maskrosor slåss om utrymmet.

Nu ska jag göra en ägg och kaviarmacka till kvällstet. Ska smaka gott.

maj 3, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply