Måndagen den 9 Maj.

Gick upp lite i åtta. Rastade Chanel i skogen och hann nästan äta frukost innan min räddare i nöden kom och hämtade Jollen. Jag hade beställt tvått och vaxning. Ställde på husbilen det första jag gjorde i morse, får inte glömmas.

När jag ätit klart frukosten så gick jag ut och tvättade Corollan. Den var inte lika skitig som husbilen. Dammsög den invändigt. Sedan var det dags för mig att ta en dusch.

Solen har värmt i dag och har ätit knäckebröd med ost och kaviar på ute. Löst lite korsord.

Jollen kom hem igen på eftermiddagen, ren och blank.

Skönt att få hjälp med rengöringen.
Två skinande bilar på uppfarten.

Det har varit varmt ute i dag också. Jag satte på värmen inne i går kväll men stängde av den i morse. Får se om jag måste sätta på värmen i kväll igen.

De hotar med regn i morgon. Hoppas att du regnet missar mina fordon. Det blev potatis och morötter över i går. I dag stekte jag dem och lite korv som jag åt. Satt ute i solskenet. Sedan var det dags att gå in. Chanel följde med då men Missan kom in senare.

Nu blir det TV. SVTPLAY och CMORE.

maj 9, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply