Lördagen den 14 Maj.

Vaknade lite i sex. Fick på toa och sedan kunde jag inte somna om. Satte på radion för då brukar jag åtminstone slumra lite. Det gjorde jag i dag också. Gick upp halv nio. Behövde inte ha någon jacka på när vi gick ner i skogen och vände, Chanel och jag. Missan var också med.

Åt sedan frukost innan Melodikrysset. Satt i ullstolen vid fönstret och löste det. Tog sedan Corollan in till stan. Skulle in till juvelerarbutiken för att köpa lite större pluppar att sätta bakom öronen så att inte örhängena hänger snett. Det blir så med uttängda hål vilket beror på att man har haft för tunga örhängen.

Blomfägring på Flanaden.

Gick sedan in på Domus för att eventuellt köpa räkor till kvällens fest framför TV:n. Men räkorna där såg så små och torra ut så det blev inget köp. Åkte till Maxi. Funderade på om skulle köpa en räkmacka i stället. Men fick syn på en läcker räkbakelse så det fick bli en sådan.

Åkte förbi ställplatsen och där stod det några husbilar i dag också. Öppnade köksdörren och släppte ut djuren. Gjorde lite kaffe och mikrade bullar. Satt sedan ute och fikade. Det var inte mycket sol men varmt ändå.

Det börjar bli grönt nere i skogen nu. Härligt men tallarnas frömjöl är inte lika härligt. Fukten som kom i natt gör att bord och stolar är alldeles prickiga.

När jag tröttnat på att sitta ute och även Missan gått in så gick både Chanel och jag in. Jag bytte om till långkjol inför festen i kväll. Bytte ut plupparna bakom örhängena och det blev mycket bättre. Nu hänger de inte snett. Har läst på nätet att det finns något som hjälper till att avlasta örsnibbarna när man bär tunga örhängen. Men det var inget som expediten i affären viste om.

Jag är Chanels idol.
I väntan på Let’s Dance och Eurovisionsschlagerfestivalen. Blev ett långt namn.

maj 14, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply