Söndagen den 15 Maj.


När jag lade mig igår så låg Sverige på andra plats i slagertävlingen. I morse förstod jag att det var efter juryns utslag. Vi kom som 4:a och det får väl vara godkänt. Ukraina vann det är dem väl unt men jag tyckte inte deras låt var bäst.

I dag åkte Chanel och jag till hundrastgården i parken. Där var vi 10 hundar och 8 mattar/hussar.

Jag är Chanels favorit.
Några av korten som togs.

Solen lyste på oss och det blev för varmt med jackan. När vi kom hem efter att ha varit med de andra i över en timma så öppnade jag till altanen. Där tillbringade vi resten av dagen. Intog kaffe med hembakade bullar.

Missan går ner i skogen bakom tomten men går inte långt. Tror att hon tog hem ett byte och förlorade det i rabatten. Det var nog en kopparorm och ingen mus. Chanel var intresserad av vad hon hade men det luktade inget.

Vad har du fångat, frågar Chanel.
Hon kollar ordentligt när Missan gått därifrån.

Det var så skönt ute. Det blåste lite tidigt i förmiddags men på eftermiddagen så hade blåsten upphört. Men till slut så gick jag in och lagade lite mat. Jag är förtjust i korv och det blev det i kväll. Stekte korv och kokade potatis och morötter. Lite hemgjord senapssås till var inte fel. Mouserande vatten smakade också gott.

Så var det söndagskväll igen och Mästarnas mästare. Och sedan Barnmorskan i East End. Veckorna går verkligen fort. Knappt jag hinner med att leva.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *