Söndagen den 22 Maj.


Inget mer regn än de 4 mm som kom i går. Trodde att jag skulle vakna upp till en mulen morgon men solen sken. Det var inte så varmt som dagarna innan.

Gick ner i skogen före frukosten. Sedan åkte Chanel och jag till hundrastgården. Det är min sociala bit. Träffar inte så många andra människor förutom grannarna som jag pratar med över häcken. Det var ett tag sedan grannen och jag tog en promenad med våra hundar nu.

Vi var några fler i rastgården i dag. Några nya som inte Chanel och jag träffat förut.

Många av våra hundar gillar sina mattar.
Jag har fått Vicke i knät. Chanel är inte så glad åt det.
Chanel har pondus och talar om för hanhundarna vad som gäller.

Det smakade gott med kaffe och bulle när vi kom hem. Det var kallt ute så det blev köksbordet.

Orvar jobbade på så jag tog det lugnt framför TV:n.

Till mat så tog jag fram en griskind som jag sparat i kylen. Kokade några potatisar, värmde kinden i mikron och gjorde en god sås av spadet som blev i lergrytan. Lite redning, kryddor och grädde gjorde susen. Det finns två frysta kinder till en annan gång. Nu vet att de blir goda att värma.

Det fanns lite vin kvar sedan i fredags.

Så var den här söndagen. Nu börjar en ny vecka. Då ska jag göra i ordning husbilen för resan till husbilsklubbens.se årsmöte i Mariestad. Kör hemifrån redan på tisdag.

I kväll blir det återblickar från Så ska det låta på TV. I går vann min favorit danstävlingen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *