Onsdagen den 25 Maj.

Tuppen i min mobil väckte mig redan klockan sex. Rastade Chanel och gjorde iordning husbilen och frukostmackor. Fem i sju så gick jag till verkstaden och pratade med dem. En mekaniker följde med till husbilen. Vi gick igenom vad som skulle göras. Garantijobb och lite småsaker jag ville ha gjort.

Sedan gick jag in i utställningshallen med Chanel och Missan. Missan satt i en transportbur av tyg. Parkerade oss vid ett bord. Hämtade te från automaten och åt min frukost.

Sedan har vi väntat och väntat. Har träffat flera trevliga människor. Några gamla bekanta och några nya bekantskaper. Chanel har charmat alla som vanligt. Missan har tillbringat hela dagen i buren. Hon har jamat lite tyst några gånger men annars hållit sig lugn. Chanel och jag har varit ute ett par gånger.

Det tog hela dagen och vi kunde åka därifrån vid fyratiden. Då var en service och fukttest gjord. Jag har fått uttag av 220 i garaget samt flera USB uttag bl a. Jag har inte kollat allt än utan det gör jag i morgon. Men det är säkert bra gjort, det brukar det vara. Husbilslandet är toppen.

Visste inte riktigt vart jag skulle tillbringa kvällen och natten. Tänkte ett tag att köra till Lyrestad men ångrade mig och körde till Sjötorp. Då har jag bara ca två mil till Mariestad i morgon. Ställde mig på ställplatsen norra och kopplade in elen. Hann inte bli färdig innan det kom en kille och ville ha betalt.

Det kom några regnstänk men sedan sken solen och det var riktigt fint. Då åt jag resten av min matsäck. Tog en öl till. Tänkte vila mig lite men solen lyste ute och det hade mojnat lite. Så vi tog en promenad Chanel och jag.

Jag står i centrum.
Ställplatsen vid kanalen. Där har vi haft flera återträffar med spanienvänner. Men det var några år sedan nu. Saknar dessa träffar. Nu stod det en hel del norrmänn där.
Ett par familjer av gäss. Det syntes på stigarna.
Det var riktigt skönt ute.

När vi kommit till husbilen igen så kom det några regnstänk. Himlen mörknade. Skönt att kunna köra elvärme i natt.

Tänkte titta på TV och satte i sladden till ApelTV. Men naturligtvis så hade jag glömt kontrolldosan hemma. Men det är bra på radion.

maj 25, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply