Torsdagen den 26 Maj.


Kristihimmelfärdsdagen 2022.

Hade satt mobilen på väckning halv åtta. Vaknade redan klockan sex. Slumrade till lite men gick upp lite över sju. Klädde på mig och gick en runda med Chanel i regnet. Åt sedan frukost med kokt ägg dagen till ära.

När jag var klar och hade kopplat loss så var klockan lite över halv nio. Körde mot Mariestad. Det regnade av och till. Anlände till Mariestad precis klockan nio. Det var några husbilar på väg att köra in men ingen kö.

Jag blev visad en plats på gräs vilket jag ville ha som underlag. Det blir inte lika skitigt utanför bilen då. Gick iväg till infocentret och anmälde mig. Många kända ansikten. Roligt.

Det hade börjat regna igen. Knackade på en husbil utanför centret och gick in för att pratade med en kär vän. Det hon och hennes man som var de första vi lärde känna när vi gick med i klubben. Blev sittande en bra stund. Väntade på att regnet skulle upphöra men vi hade mycket att prata om så det gjorde inget.

Gick sedan hem till Chanel och Missan. Fick sällskap med ett par vänner och vi konstaterade att jag står bakom dem. Bredvid mig står ett par som bor på samma camping som mig på vintern i Spanien. Kul!

Gjorde mig hemmastadd. Blev lite hungrig så jag åt en bit ostkaka med sylt och grädde. Det var uppehåll så jag tänkte passa på att gå en runda med Chanel. Men hann inte ta på mig jackan förrän det började regna igen. Men vi gick en liten runda i alla fall.

Satt sedan och kollade på paddan. Min käre lillebror hade ringt men jag missade det så jag ringde upp honom och vi pratade en stund. Blev lite sömnig och det regnade ute och det hade börjat blåsa lite så jag äntrade sängen ihop med Chanel.

Gick iväg till infocentert och träffade flera bekanta. Stod där och småpratade en stund. Vad roligt det är att träffa så många bekanta. Det var länge sedan vi sågs. Kollade upp tältet där vi ska äta i kväll. Där bakom stod ännu fler husbilar. På väg tillbaka till husbilen så knackade någon på rutan inifrån en husbil. Det var ett par som har två Svensk Danska Gårdshundar. Satt en stund inne hos dem och pratade. Deras hundar är så gamla som Anni skulle ha varit om hon fått leva. Vi träffades för länge sedan på en träff när Anni var valp.

Tog några kort på väg hem till husbilen. Det regnade så det fanns inget folk ute.

Där inne är infocenter och några utställare står där också.
Här står jag.

Jag ska snart gå till samlingstältet. Ska först bara gå en runda med Chanel i regnet. Vet inte när jag kommer tillbaks till bilen i kväll så jag postar detta nu.

Kanske blir en uppdatering lite senare men inte säkert.

Har precis kommit hem till husbilen och tagit en promenad med Chanel. Hade sällskap men bekanta från Spanien till tältet. Där satt vi ihop med flera från Spanien. Hade trevligt. Först så fick vi information om träffen. Sedan fick vi gå och hämta mat. Blev förvånad att det var så god mat.

Kyckling.
Trevlig bordsgranne.

Efter maten så blev det dans till tvåmannaorkester. De var duktiga och spelade ”vår” musik. Bra danslåtar. Har mött många vänner som det var länge sedan jag sett.

Full fart på dansgolvet. Synd bara att det bestod av asfalt.

Jag gick hem vid elvatiden helt nöjd med kvällen. Dagen regnade bort. Men under kvällen så kunde folk umgås i tältet.

Nu hoppas jag på bättre väder i morgon.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *