Söndagen den 29 Maj.


Vaknade till en solig morgon. Typiskt nu när träffen är över. Chanel och jag började med en promenad. Sedan röjde jag ut i duschen. Det är lite att flytta på. Tog sedan en dusch. Lite trångt men det funkar bra. Det fanns duschar på området men jag tyckte det var för långt dit.

Gjorde frukost och åt. Kunde varit skönt ute men för mycket jobb att ta ut bord och stol. Plockade undan för färd. Gick ut och sa hej då till grannarna. Körde sedan iväg.

Stannade i Laxå för att tanka. Ingen billig historia. Det gick på 1250:-.

Fortsatte mot Sonen men familj i Linköping. Stannade till på min favoritplats vid kanalen för en promenad med Chanel.

Kom fram till sonen vid halv tvåtiden. Roligt att träffas igen. Det var ett tag sedan. De har fått så fint med pool och inglasad altan.

29 grader i vattnet men ingen var badsugen.

De har tre kaniner i ett stort häng.

Sotis.
Kaninerna kan inte hålla sams så de får vara ute en och en.

Jag blev bjuden på mat. Invigning av den inglasade altanen. Alla glasdörrar var öppna och det var riktigt varmt och skönt.

Barnbarnet som hade varit på bal i går skjutande mig till Bauhause där jag köpte ett nytt batteri till grästrimmer. Jag var inte ett dugg orolig att åka med honom.

Lite senare så drack vi kaffe med kaffebröd och kladdkaka.

Jag gick ut till husbilen och mina sambos klockan nio. Chanel var med in trädgården en stund när vi kom. Men när kaninerna var ute så fick hon göra Missan sällskap i husbilen.

Jag ska åka hem i morgon. Har sagt hej då till sonen och ett barnbarn. Svärdottern och det andra barnbarnet är nog hemma när jag åker iväg i morgon.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *