Måndagen den 30 Maj.


Vaknade till en härlig sommardag. Det var skönt på morgonpromenaden. Var inne i huset och sa hej då till sonhustrun innan jag gick in i husbilen för att äta frukost.

Min sovplats hos sonen.

Startade sedan hemresan. När jag kom till Rimforsarondellen så stannade jag utanför Hagströms. Strosade runt lite och kom naturligtvis ut med en kasse. En pelargon, en kruknejlika, en söt liten bricka och en rund vaxduk.

Så startade den sista biten hem. Min Danne lotsade in mig på en genväg som vi körde för många år sedan. Lite omväxling men nu är jag färdig med den genvägen. På ett ställe sprang ett litet rådjur över vägen några meter framför husbilen. Det var nära ögat.

Svängde upp på infarten strax efter halv ett. Kopplade in elen samt plockade in från kyl och frys. Lite annat såsom router mm bar jag också in. Missan fick äntligen gå ut alldeles lös. Men hon var inne i huset och husbilen i omgångar under det att jag bar några korgar.

Sedan satte jag mig i soffan och åt ett par tjocka korvar. Chanel hade kissat ute ogjorde mig sedan sällskap. Missan ringde på vid köksfönstret och ville in. Solen som gjorde mig sällskap en bit på vägen hade gått och gömt sig. Det var kallt både ute och inne. Värmen var avstängd under dagarna jag varit borta men är nu påsatt igen. Blev snabbt varmt inne men ute kan jag inte göra något åt.

Bytte köksduk på bordet och placerade nejlikan där.

Mina färger. Vaxduk, bara att torka av när Missan hoppat upp med skitiga tassar.
Min fina borstnejlika.
Den nya pelargonen.

I kväll så blev det äggmacka med kaviar och en stor mugg te.

Har några avsnitt av serier att titta på som jag missat när jag varit iväg. Har ju haft annat för mig än att titta på TV.

Det var verkligen en trevlig träff i Mariestad. Och jag har träffat så många vänner som jag inte sett på länge. Träffade många spanienvänner också. Nu ser jag fram emot Husbilslandets sommarfest första helgen i juli.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *