Lördagen den 2 Juli.


Plockade några blommor i dikeskanten när Chanel och jag tog sista rundan igår.


När jag lade mig igår så var det en blå himmel och vindstilla. Lät markisen och stolen vara ute..

Vaknade i natt av att det började smattra lite smått på taket. Brydde mig inte om det. Tänkte att stolen står umder markisen och blir nog inte blöt.

Lite senare vaknade jag igen och då hördes markisen skaka. Låt ett tag och lyssnade innan jag gick ut i regnjacka och vevade in den. Stolen var dygnsur. Den åkte in i garaget. Lade mig att sova igen.

Nästa gång jag gick upp vid klockan halv nio. Då regnade det fortfarande men slutade så vi kunde gå ut utan att bli våta, Chanel och jag.

Hann bli färdig med frukosten innan Melodikrysset började.

Gott.

Melodikrysset hade en ny programledare idag. Jag tycker han fick godkänt. Ordning och reda med honom.

Gjorde iordning efter frukosten och stoppade regnkläder i ryggsäcken. Sedan knallade Chanel och jag iväg till Husbilslandet. Det blåste ganska hårt men regnade inte. Kunde inte låta bli att köpa lile lullull. Pratade med mina kompisar från Husbilsklubben.

Ljusramp över fönstret och uggla med solcell under.

Ställde ut den våta stolen. Fick ställa den åt rätt håll för att den inte skulle blåsa omkull. Men det behövde torkas. Tog in den lilla dammsugaren och sög upp kattsand som kommit ut på mattorna.

Det bjöds på kanelbullar och kaffe i parken halv tre. Chanel och jag gick dit. En värmländs komiker, Erik Axelsson, underhöll från scenen. Han var riktigt rolig. Lagom fräck och nya skämt. Till och med jag skrattade. Sedan tog Tur Åke Lindkvist över men hon var inte lika bra så Chanel och jag gick hem.

Det blåste fortfarande rätt mycket så det lockade inte att sitta ute. Jag plockade in stol, bord och mattan. Gick sedan in i bilen. Blev lite trött och tog en nap.

Klockan sju så började det igen i parken. Blender skulle spela från 8.00 till 24.00. Chanel och jag gick dit kvart i åtta? Ikväll bjöds det på hamburgare och dricka. Det var lång kö till ha,burgarna så jag hittade en ledig plats bredvid två par som satt bredvid dansrotundan. När kön såg lite kortare ut så passade mannen som satt bredvid mig Chanel medans jag hämtade hamburgare och dricka. Det paret hade haft kennel och var hundvana.

Drickadisken.

Satt sedan och mumsade på hamburgare och drack öl. Blender satte igång med spelandet. Och det var härlig dansmusik. Å, vad jag saknade en danskavaljer. Satt kvar en stund och lyssnade. Chanel tyckte först att det var högt men sen kom en av bordssällskapet med en hamburgare i handen och Chanel hade fullt upp att kolla på honom så att han tuggade ordentligt.

Blir så sugen på att dansa.
Många satt och bara lyssnade till den härliga dansmusiken.

Vi hade pratat innan musiken började men nu var det slut med det. Jag beslöt att hämta en hamburgare och gå hem. Chanel gick på bakbenen emellanåt på väg till bilen. Tog fram en burk cider och kalasade. Chanel fick påfyllning av torrfoder i matskålen. Hon fick det sista på hamburgaren.

Hade tyck det varit mysigt att sitta utanför bilen och lyssnat på Blender men blåsten hade inte avtagit.

Får väl gå bort till parken när Chanel ska gå sista rundan lite senare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *