Måndagen den 4 Juli.


Uj, vad det regnade tidigt i morse. Det bara vräkte ner. Jag låg kvar i sängen tills klockan var nio. Då var det uppehåll en stund medan Chanel och jag tog en kort promenad. I dag hade jag lagt fram en handduk så jag kunde torka tassarna på Chanel. I går så torkade hon sig på överkastet.

Sedan gjorde jag frukost. Det började åka husbilar från platsen. Svenskarna är i minoritet här. Jag hade ingen brådska att köra iväg. Utcheckning är först klockan 13.00. Så vi gick en runda till, Chanel och jag. Solen hade letat sig fram och det var riktigt skönt ute.

Det står fullt med husbilar på gräset och vid kajkanten på andra sida receptionen också.

Lite efter tolv så kände jag mig invaderad av norrmännen. Kopplade loss och körde till Coop. Handlade lite. Köpte jordgubbar utanför butiken för 45:-.

Vart skulle jag sedan ta vägen? För tidigt att köra till Husbilslandet. Styrde kosan mot Picassostatyn. Tittade på statyn och vände tillbaka. Solen sken och det var varmt ute men blåste ordentligt. Hittade en stor parkering där jag parkerade. Satt och tittade på båtbryggorna medan jag åt upp halva kartongens jordgubbar.

Mycket pengar som guppar där.

Satt och funderade på om jag skulle köra till Nora eller ej. Vädret ser inte så lovande ut framöver. Några dagar med sol och moln med bara lite regn. Helgen ser dystrare ut. Ska bestämma mig i morgon. Tror jag åker dit i alla fall. Ska bli roligt att komma dit igen. Behöver ju inte stanna hela tiden som jag bokat.

Chanel och jag tog en liten nap. Sedan så gick vi ut på en promenad längs med vattnet.

Tror Chanel var lite sugen på att hoppa i.
På andra sidan låg ett fint hus.

Jag stannade där tills jag tyckte det var dags att köra till Husbilslandet. Det var ca 2 mil dit. Hittade en ledig väggkontakt och pluggade in.

Tänkte titta på Lotta på Liseberg i kväll och lyckades få igång TV:n. Jippi!

Blev hungrig och åt upp det sista av Ostkakan. Det fyllde på med husbilar så det var bra att jag var lite tidig. Nu väntar jag på Lotta.

Husbilen ska in på verkstan klockan sju i morgon. Ingen sovmorgon precis. Det ska bara ta ca en timma.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *