Torsdagen den 7 Juli.


Det var så fint väder i går kväll och så hör man tidigt på morgonen hur det smattrar på taket. Ibland mer och ibland mindre. Låg kvar till klockan nio. Chanel hade inte heller bråttom upp. Det var regnjack och foppatofflor på och ta en runda.

Sommarväder?

Hade glömt att ta upp bröd innan jag gick iväg så det blev till att vänta ett tag innan jag började fixa frukost. Satt och tittade på TV. Först Falkenbergsrevyn, fortsatte med Så ska det låta 25 år och till slut Hundskolan.

När jag tittat på dessa program så sprack himlen upp och solen tittade fram. Dags att ta en liten tur till med Chanel. Tog sedan ut stolen och slog mig ner i min trädgård. Serverade mig ostkaka, jordgubbar och på topp spraygrädde.

Började läsa Kalle Moraeus bok Tjur på retur som jag lånade av min bror. Stor och bra text. Riktigt underhållande faktiskt.

Har badat två gånger i dag. Det har var en fin och skön eftermiddag. Synd bara att inte förmiddagen var lika solig.

Hade ett korvbröd kvar så jag kokte två korvar och det blev min mat i kväll.

Klockan är nu halv åtta och solen skiner så gott ute. Men jag sitter inne för att se på Rapport. Nyfiken på väderleksprognosen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *