Söndagen den 10 Juli.


Har sovit gott i natt. Somnar alltid till radion. I går kväll så var det fotbollstjejerna som underhöll mig. Oavgjort. Bra tjejer.

Var lite kyligt när vi tog morgonpromenaden men sedan tittade solen fram och jag satt ute och åt frukost. Men sedan hopades molnen och blåste var kall fastän husbilen läar.

Efter en stund gav jag upp och gick in. Hade dörren öppen ett tag men det blev kallt. Plockade in stolarna, får ta ut två stolar för Chanel eller Missan vill också ha en. Tog fram den lilla snabeldraken och sög upp gräs och kattsand inne i bilen.

Stängde sedan dörren och satte på lite värme. I går kväll så pratades det om långbord på tisdag och jag blev sugen på att stanna ett par dagar till. Hade sett att måndagen och tisdagen skulle bli soliga men i dag så visar det mest mulet framöver så jag åker hem som planerat, i morgon.

Grannarna på andra sidan har åkt hem för att jobba och det är tomt utanför vindrutan.

Solen tittade fram några små stunder under eftermiddagen men det kom även lite regnstänk då och då. Såg att det var några tappra som badade medan solen var framme. Men jag kände inte för att bada i den kalla blåsten.

Tog en promenad med Chanel. Det var kallt fastän jag hade täckvästen på. När vi kom tillbaka till husbilen så rev jag lägret. Vek ihop kompostgallret och stoppade in det i garaget. Nu är jag klar att köra efter frukosten i morgon.

Fuskade med maten i dag. Kokte några korvar som jag stoppade i nytinade korvbröd. Fick en mobilsamtal från en väninna i Oskarshamn. Vi har inte pratat på ett tag så vi hade lite att ventilera.

Missan har inget emot att vara inne.

Hon sträckte på sig när jag tog kortet men öppnade knappt ögonen.
Chanel slappar hon också.

Det fyller på med lite husbilar och husvagnar. Roligt för campingen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *