Tisdagen den 26 Juli.


Vaknade tidigt i morse. Satte klockradion på en timma klockan fem. Var fortfarande vaken klockan sex. Satte den på en timma till. Då måste jag ha somnat för vaknade av att klockradion gick igång halv åtta, har den till att starta då varje morgon. Då var jag jättetrött. Gick upp halv nio.

Släppte ut Chanel och Missan medan jag gjorde frukost åt mig. Mina sambos var jättehungriga så jag fyllde på deras matskålar och de blev nöjda. Har haft köksdörren öppen hela dagen utom när Chanel tog en promenad. Det har blåst och molnen har hoppat sig men inget regn idag. Tömde regnmätaren i morse och då var det 4 mm i den.

Var och handlade på Lidl lite senare. Då stängde jag naturligtvis köksdörren också. Fuskade och köpte wienerbröd och ett annat smarrigt bröd som jag åt till en mugg kaffe. Det fick bli min lunch.

Har inte gjort så mycket nytta i dag mer än vattnat blommorna. Behöver gå ett varv med trimmern men det sparade jag till i morgon.

Nu tittar jag på Sanna på Skansen. Öppnade en flaska cider och åt upp det sista Wienerbrödet. Har så många flaskor cider. Får en flaska varje julafton av campingen med lite annat i paketet.

Tror jag ska titta på tjejernas när de slåss mot de engelska tjejerna klockan nio. Håller tummarna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *