Onsdagen den 24 Augusti.


Igår kväll när Chanel var ute en sista gång så kom det lite fuktigt i ansiktet på mig, men regn blev det inget. Synd.

Gick upp vid åtta idag. Det låg en stor havrebulle på diskbänken och väntade på mig. Den var så stor och god. Te och jos blev det till.

Sedan strulade nätet via routern. Jag blir så trött. Ringde upp support och fick vänta i 20 minuter. Leif hjälpte mig. Först så resetade jag. Det hjälpte inte. Han trixade lite, bytte ”länk” eller nåt. Jag tog bort batteriet ur Routern under tiden. Sedan fungerade det. Tycker du strulat ofta med Telenor. Men har ju obegränsat med surf i Sverige och 100 utomlands. Så därför byter jag inte leverantör.

När detta var avklarat så gick jag ut och började tvätta husbilen. Först fram och ena sidan. Tänkte avbryta där och spara resten men kom på bättre tankar och tog baken också. Den andra långsidan var det sol på så den lämnade jag.

Tog en dusch och åt ett par knäckebröd. Sedan gick Chanel och jag en promenad. När vi kom hem igen så var det ingen sol på den sista sidan på husbilen. Tog tag i den biten. Skönt att se den rena husbilen.

Skönt att den inte större.
Tordes inte klättra upp på taket. Det får vänta tills min vän som jobbar på räddningstjänsten tvättar den i vår.

Ikväll micrade jag en paj.

Gott!

Kom på att jag hade en box med kattungevin i husbilen. Hämtade den och hällde upp ett glas vitt. Smakade gott.

Tror jag ska förtidsrösta. Röstkortet kom igår och de första röstsedlarna kom idag. Är det först till kvarn som gäller? Då ligger SD bra till.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *