Måndagen den 5 September.


Vaknade vid tvåtiden i natt. Saknade min sängkamrat. Gick på toa och tittade sedan in i vardagsrummet. Där låg Chanel. Hon följde med mig när jag lade mig igen. Ordningen återställd.

Tuppen väckte mig sedan klockan sex. Stängde av tuppen och gick upp. Släppte ut Chanel och gav henne mat. Missan fick också mat. Jag hoppade över frukosten.

Kom iväg vid halv sjutiden. När jag passerade INGO så kostade bensinen över 18 kronor men tanken innehöll lite över halv tank. Tänkte då att jag tankar på hemvägen.

Svängde ner till Blankaholm. Tänkte titta på ställplatsen där nu när jag var ute i god tid. Men tittade bara på campingen innan jag körde ut på E22:an igen. Kom fram till sjukhuset i god tid. De har en annan parkeringsapp än den jag har i mobilen. Ville inte ta hem denna utan tänkte betala i automaten. Medan jag stod där och funderade så kom den tjej och kille och frågade om jag behövde hjälp. Det tog jag tacksamt emot. Varför ska det vara så krångligt? Till slut hade jag betalat 12:- tills 10.00.

Anmälde mig i en automat vid receptionen och gick till ögonmottagningen. Där kom jag i kontakt med en kvinna som också väntade. Vi pratade en stund tills hon blev kallad. Efter en stund ropade de på mig. Först så undersökes hur jag såg på en bokstavstavla. Sedan satt jag och väntade i ca tre kvart. Fick en ung tjej som läkare. Hon kollade mina ögon och kom fram till att de är VÄLDIGT torra. Hon skrev ut en salva och sedan fick jag två olika droppar med hem. De är väldigt feta vilket tydligen är bra. Dessa fins receptfritt på Apoteket. Ska höra av mig om jag får problem.

Så lite över nio gick jag till cafeterian för att få någon i magen. Började bli hungrig. Åt inget innan jag körde hemifrån.

Köttbullemacka med kaffe.

Körde sedan till Clas Olsson men de ville inte släppa in mig. Klockan var kvart i tio och de öppnade klockan tio. Körde till Biltema som öppnar klockan sju. Där hittade jag inte något jag behövde. Cykelskyddet var slut och det var även slut hos leverantören. Gick in till Jula istället. Där köpte jag en termometern till Omniaugnen och cykelskydd. Sedan var Clas Olsson öppen. Köpte en solcellslampa att ha på min bakgård på campingen som är rörelsestyrd. Saknade en sådan i vintras.

Det var hög tid att köra hem till mina husdjur. Svängde ner till Blankaholm och kollade ställplatsen. Där stod två husbilar och en mötte jag på väg till E22:an. En mycket trevlig ställplats med havsviken och småbåtar framför husbilarna. Men jag kommer troligen inte att checka in där någon gång. Alldeles för nära hem.

Stannade till hos INGO och tankade. Då hade priset på bensin gått upp till 19.07. Så går det när man väntar för länge.

Var trött och hungrig när jag kom hem. Chanel blev överlycklig så först blev jag tvungen att sätta mig ner och hälsa ordentligt på henne. Egentligen var det dags för lunch men jag hade ju inte fått min frukost så det blev en sen frukost vid köksbordet.

Den bästa frukosten.

I morse var det inte kallt inne för värmen var påslagen men när jag kom hem från Västervik så stängde jag av den. Öppnade köksdörren och släppte in solvärmen. Men det dröjde inte länge innan jag fick stänga dörren för kylan trängde på.

Tog en liten tupplur för jag blev så trött. Inte van att gå upp så tidigt. Hade ingen lust att laga mat så jag kokte ett par varmkorvar som jag åt ihop med knäckebröd och tomater. En mugg te till smakade gott.

Har redan sett Gåsmamman så jag får väl hitta något annat att titta på i kväll.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *