Tisdagen den 13 September.


Efter att ha sovit någon timma i går kväll så vaknade jag av att ha magknip. Då var inte klockan tolv ens. Satte mig på toaletten och gjorde nr 2. Kände att jag behövde en hink för att vomera i. Hämtade en och då kom det upp en hel del. I sådana lägen saknas någon som kan hjälpa till att tömma hinken och göra iordning. Nu fick jag göra detta själv och det gick bra. Lade mig med hinken bredvid sängen. Behövde dock inte den mer. Somnade om.

Jag mådde bra när jag gick upp lite över åtta. Fixade frukost och gick ut för att titta i brevlådan om där låg någon Hemmets Journal där. Det gjorde det. Vet inte hur många som kommer. Det är slut på prenumerationen när som helst.

När jag ätit frukost så satte jag mig i ullstolen och kollade på paddan. Då fick jag ett trevligt samtal på messenger. Det kom från Piteå. Så roligt att prata med dig Jane. Kommer att sakna er i vinter. Tillbringade både julafton och nyårsafton hos er i vintras. Men jag har andra att fira med i vinter så det fixar sig.

Det har regnat i dag. Då passade jag på att tömma ut vattnet ur husbilen. Dags att fylla tanken med färskt vatten inför resan söderut. Har ju planerat att starta den 23 september men kommit på att jag behöver komma iväg en torsdag. Då slipper jag lastbilstrafiken genom Tyskland. Så nu är min startdag den 22 september.

Inventerade lådan (som jag tog in från husbilen igår) med mat som jag vill ha med från Sverige. Saknade en del. Så när jag åkte och handlade så köpte jag dessa varor. På Rusta köpte jag lite godis till Chanel som inte finns i Spanien.

Eftersom det har regnat i dag så finns det en hel del att bära ut till husbilen i morgon. Chanel och jag har kunnat promenera utan att bli våta. Vi har passat på att gå ut när det har varit uppehåll.

När jag skriver detta så tittar jag på en stilig man i TV. Tycker att läkaren Henrik är så tjusig i sina färgglada kläder och hans trevliga röst. Jag tittar på Fråga Lund.

Till lunch i dag så åt jag knäckebröd med ost och kaviar på. I kväll åt jag upp det sista av ostkakan till kaffet.

Fick pausa Fråga Lund för en vän från Blekinge ringde. Vi diskuterade resan till södern. Jag ska nog svänga förbi Blekinge på vägen.

Nu tittar jag ifatt på programmet. Hittade en rolig bild på nätet. Bjuder på denna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *