Torsdagen den 24 November.


En månad kvar till julafton. På söndag är det första advent. Uj, vad tiden går. Ska börja pynta lite i morgon. Har en låda med julpynt som står i garaget.

Men till dagens händelser. Vaknade lite över fem. Kollade lite på paddan och somnade sedan om igen. När jag tittade klockan nästan gång så var den åtta. Dags att gå upp. Tog en väst över den långärmade jumpern. Men västen fick jag bära i handen. Det blev alldeles för varmt.

Satt ute och åt frukost i dag också. Är så skönt att sitta kvar och läsa nyheter och kolla på FB i lugn och ro. Gick sedan in och diskade med äggvattnet. Dammsög inne i husbilen och gjorde rent i kattoan. Kattoan gör jag rent i varje morgon för Missan går in och gör sina bestyr. Vilket är bra för då har inte grannarna ont av henne. Flera av grannarna få klappa henne och hon jamar när de pratar med henne. Bra att de inte är irriterande på henne.

Har inte gjort så mycket mer idag. Hjälpte grannarna att vika ihop sitt förtält. De behövde två händer till. I morgon flyger de hem till Karlstad över jul och nyår. Det blir tomt tvärs över gatan.

Solen värmde på ordentligt idag. Jag fick flytta mig till baksidan där tältet skuggade. Parasollet hjälpte tidigare på dagen men när solen börjar dala lite så värmde solen för mycket. Men bakom tältet var det skönt.

Stoppade in en lasagne från Lidl i ugnen. Åt upp halva idag. Drack en öl till.

400 g lagom till två måltider.
Glömde grönsaker.

Tog sedan en promenad med Chanel. På väg tillbaka så blev jag sittande hos ett par från Lidköping och pratade bort en stund.

Det hade mörknat när vi kom hem, Chanel och jag. Tände upp i tältet och husbilen. Stängde dörren och satte på TV:n. Har ju lite Gb kvar att titta upp.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *